VILKÅR OG BETINGELSER

Det er enkelt og trygt å handle hos 949 Designstudio. Du har 30 dagers full returrett på alle varer du bestiller. Når du handler i nettbutikken godtar du vilkårene beskrevet nedenfor for privatkunder, og du må være over 18 år. Det viktigste av alt er fornøyde kunder, så ta kontakt om noe er uklart. Leverer kun i Norge.

KVITTERING

Etter bestilling vil du umiddelbart motta en kvittering på e-post.

 

PRIS

En fraktavgift på 69 kr legges til når du handler for under 699 kr. Ordre fra nettbutikken på over 699 kr sendes helt fraktfritt. Det tas forbehold om prisendringer og korrekturfeil.

 

RISIKO VED TRANSPORT

949 Designstudio står for transportrisikoen når varen sendes til deg. Du står for risikoen ved eventuell retur tll oss.

 

BETALING

Du kan betale med VISA eller Mastercard.

DELT ORDRE

Om enkelte av artiklene i bestillingen din har en betydelig lenger leveringstid enn øvrige artikler, kan bestillingen din i enkelte tilfeller deles opp. Som kunde betaler du aldri mer enn den opprinnelig avtalte frakten. 

ANGRERETT OG ÅPENT KJØP I 30 DAGER

Produktene og produktforpakningen skal være intakt, d.v.s. ubrukt og ikke ødelagt eller skadet. Du som kunde betaler returfrakt når du påberoper deg angreretten med åpent kjøp i 30 dager. Du vil sammen med ordrebekreftelsen motta angrerettskjema på e-post.

Retur av produkter sendes til:

949 Designstudio

Bynesveien 949 

7070 Bosberg

GARANTI

Garant gis i samråd med forbrukerkjøpsloven. Skadede varer blir raskt erstattet.

 

UAVHENTEDE PAKKER

Etter ca 14 dager sender Posten uavhentede pakker i retur.

SELGERS FORBEHOLD

949 Designstudio forbeholder seg retten til å forandre priser og vilkår uten forutgående varsel. Det taes forbehold om tekniske feil, utsolgte varer og force majure. Endringer av vilkår vil alltid bli opplyst på denne nettside.

BRUK AV PERSONVERNOPPLYSNINGER OG PERSONVERN

Når du bestiller et produkt registreres ditt navn, din adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende deg med Posten, og for å kunne kontakte deg angående eventuelt forhold i bestillingen. Disse opplysningene behandles fortrolig, og de videreformidles ikke til en tredjepart.